TarashoniQ Market

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Enskild firma som heter TarashoniQ Market. Det finns flera verksamheter som liknar TarashoniQ Market i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TarashoniQ Market är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-06-07 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2007-04-20 så har TarashoniQ Market varit registrerat och sedan 2007-06-07 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TarashoniQ Market och det finns fler verksamheter som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med TarashoniQ Market så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TarashoniQ Market så kan ni göra det på 0293-50454.

Försäljning av secondhand och hantverksprodukter : Smycken ( tillverkning och försäljning av pärlor, läder, metaller och stenar). Försäljning av kontorsprodukter. Caféverksamhet. Hemservice - enklare hushållsarbeten, tvätt, lättare städning, skrivelser. Nätverksmarknadsföring och försäljning av naturprodukter såsom juicer, thé, hudkrämer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Christina Ingrid Marie som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TarashoniQ Market har 611028-XXXX som sitt organisationsnummer.