Birgitta Gården

Uppsala län

Information

Birgitta Gården hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Birgitta Gården finns. I Tierp så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Birgitta Gården tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Birgitta Gården har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Birgitta Gården så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Birgitta Gården har idag 620328-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Birgitta Gården

Arbeta som jourhem för barn och ungdomar från hela landet. Ungdomarna placeras hos oss akut, blir kvar 2 veckor till 6 månader. Socialträning, samtal, planering för utslussning till dagens samhälle.

I Birgitta Gården så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ågren, Ulla Birgitta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .