Hasse Ekman Bil o Svets

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Hasse Ekman Bil o Svets är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Hasse Ekman Bil o Svets är ett av dem. Statusen för Hasse Ekman Bil o Svets är att Bolaget är aktivt.

Hasse Ekman Bil o Svets är ett Enskild firma och skapades 2001-03-05. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hasse Ekman Bil o Svets ska trivas.

Hasse Ekman Bil o Svets är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Svetsning, tillverkning av delar till veteranbilar och vissa andra mindre konstruktioner. Reparation av bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hasse Ekman Bil o Svets är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Hasse Ekman Bil o Svets och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Hasse Ekman Bil o Svets så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-337270.

.

De som är på något sätt har med Hasse Ekman Bil o Svets är Ekman, Hans Ove som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hasse Ekman Bil o Svets har 621111-XXXX som sitt organisationsnummer.