JE Produktions-och UH-utveckling

Uppsala län

Information

JE Produktions-och UH-utveckling hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där JE Produktions-och UH-utveckling finns. I Tierp så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. JE Produktions-och UH-utveckling tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket JE Produktions-och UH-utveckling har haft sedan 2006-03-02. JE Produktions-och UH-utveckling har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JE Produktions-och UH-utveckling så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

JE Produktions-och UH-utveckling har idag 640229-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JE Produktions-och UH-utveckling

Utveckling och försäljning av PC-baseradedatorprogram verktyg för uppföljning och vidareutveckling av produktion och UH i mindre tillverkande företag. Framtagning av skräddarsydda rapporter från stora datamängder eller databaser. Konsulttjänster inom utveckling och effektivisering av produktion, organisation och UH.

I JE Produktions-och UH-utveckling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Jens Mårten som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .