Holm Personalutveckling

Uppsala län

Information

640418-XXXX är organisationsnummer för företaget Holm Personalutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holm Personalutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Holm Personalutveckling finns i.

Holm Personalutveckling har varit registrerat sedan 2008-02-07 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holm Personalutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

Holm Personalutveckling är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Holm Personalutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holm Personalutveckling så kan ni göra det på telefon genom 070-9847776 eller genom brev på följande adress:

Målformulering affärsidé: Informera, utbilda och handleda små och medelstora företag inom organisations- och personalfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Holm Personalutveckling och det är Holm, Annika Yvonne som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,