Mikael Eriksson Industriservice

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Enskild firma som heter Mikael Eriksson Industriservice. Det finns flera bolag som liknar Mikael Eriksson Industriservice i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mikael Eriksson Industriservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2007-11-05 så har Mikael Eriksson Industriservice varit registrerat och sedan 2007-11-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mikael Eriksson Industriservice och det finns fler bolag som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Mikael Eriksson Industriservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mikael Eriksson Industriservice så kan ni göra det på 0293-12445.

Svetsning av rör och konstruktioner i svart och rostfritt material.Ombyggnationer och reparationer på industrier. Nymontage av maskiner och konstruktioner samt maskinservice på olika maskiner inom tillverkningsindustrin och processindustrin såsom packmaskiner, robotar, blandare, transportörer, kvarnar, trågmatare, ugnar, pappersmaskiner och etikettmasiner. Service, underhåll och fastighetsservice.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Anders Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Mikael Eriksson Industriservice har 640707-XXXX som sitt organisationsnummer.