Allerbäcke bild & form

Uppsala län

Information

640820-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Allerbäcke bild & form. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allerbäcke bild & form är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Allerbäcke bild & form finns i.

Allerbäcke bild & form har varit registrerat sedan 1999-04-07 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Allerbäcke bild & form så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Allerbäcke bild & form är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Allerbäcke bild & form är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allerbäcke bild & form så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konstnärlig verksamhet med illustration och grafisk form.

Det finns olika personer som har en koppling med Allerbäcke bild & form och det är Lundqvist Reyes, Marit Helena som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,