Kreativa krukan och kaffekulan

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Enskild firma som heter Kreativa krukan och kaffekulan. Det finns flera företag som liknar Kreativa krukan och kaffekulan i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kreativa krukan och kaffekulan är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1996-10-28 så har Kreativa krukan och kaffekulan varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kreativa krukan och kaffekulan och det finns fler företag som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Kreativa krukan och kaffekulan så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kreativa krukan och kaffekulan så kan ni göra det på 0294-22225.

Kafé med hembakt bröd och glassbar. Butik med försäljning av presenter, sylt, te, kryddor och godis. Liten tillverkning av keramiska produkter, bruksföremål och skulptur.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Gunilla Agneta som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kreativa krukan och kaffekulan har 641105-XXXX som sitt organisationsnummer.