Star-Shine

Uppsala län

Information

641225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Star-Shine. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Star-Shine är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Star-Shine finns i.

Star-Shine har varit registrerat sedan 2009-06-11 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Star-Shine så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Star-Shine är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Star-Shine är följande:

Vill ni komma i kontakt med Star-Shine så kan ni göra det på telefon genom 0295-61000 eller genom brev på följande adress:

Kroppsvård - Akupunktur, massage, kinesisk hälsogymnastik, idrott. Artistisk verksamhet - musik, konst, film. Partihandel m. daglivaror - försäljning av konsthantverk, hälsovårdsprodukter, böcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Star-Shine och det är Nygren, Ingemar Nikodemus som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,