Sidesvans Hundsalong & Service

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Sidesvans Hundsalong & Service är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Sidesvans Hundsalong & Service är ett av dem. Statusen för Sidesvans Hundsalong & Service är att Bolaget är aktivt.

Sidesvans Hundsalong & Service är ett Enskild firma och skapades 2008-02-19. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sidesvans Hundsalong & Service ska trivas.

Sidesvans Hundsalong & Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-06. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hunduppfödning med stöd och utbildning i pälsvård och utställningsträning.Hundtrimning, klippning, tvättning, torkning och klippning av klor. Försäljning av tillbehör till hundar och katter,till exempel: schampo, kattsand, foder m.m. Uthyrning av befintliga lokaler och redskap för teoretisk utbildning eller praktiska övningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sidesvans Hundsalong & Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-06.

Idag är Sidesvans Hundsalong & Service och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Sidesvans Hundsalong & Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6415957.

.

De som är på något sätt har med Sidesvans Hundsalong & Service är Sidestål, Anna Madeleine som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sidesvans Hundsalong & Service har 660921-XXXX som sitt organisationsnummer.