JK Bygg & Trädgård

Uppsala län

Information

JK Bygg & Trädgård är ett av många verksamheter som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som JK Bygg & Trädgård finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JK Bygg & Trädgård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

JK Bygg & Trädgård som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1998-06-09. Men sedan 1998-01-01 så har JK Bygg & Trädgård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JK Bygg & Trädgård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0295-61555.

Tierp arbetar för att verksamheter som JK Bygg & Trädgård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JK Bygg & Trädgård. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Trädgårdsanläggning som även innefattar träd och buskbeskärning och plantering. Bygg och anläggningsbranschen såsom byggnationer i trä, anlägga stensättningar, rabatter och gräsmattor.

Firmatecknare för JK Bygg & Trädgård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JK Bygg & Trädgård och det är följande personer, Kallström, Johan Roland Magnus som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JK Bygg & Trädgård är 670526-XXXX.