Bladängens Bygg & Service

Uppsala län

Information

690514-XXXX är organisationsnummer för företaget Bladängens Bygg & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bladängens Bygg & Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Bladängens Bygg & Service finns i.

Bladängens Bygg & Service har varit registrerat sedan 1998-08-18 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bladängens Bygg & Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bladängens Bygg & Service är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Bladängens Bygg & Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bladängens Bygg & Service så kan ni göra det på telefon genom 018-337104 eller genom brev på följande adress:

Tillhandahålla snickeritjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Bladängens Bygg & Service och det är Törnblom, Niklas Karl-Anton som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,