Tolfta Byggkonsult och Allservice

Uppsala län

Information

Tolfta Byggkonsult och Allservice hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Tolfta Byggkonsult och Allservice finns. I Tierp så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Tolfta Byggkonsult och Allservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Tolfta Byggkonsult och Allservice har haft sedan 2006-03-02. Tolfta Byggkonsult och Allservice har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tolfta Byggkonsult och Allservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2752310.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Tolfta Byggkonsult och Allservice har idag 690725-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tolfta Byggkonsult och Allservice

Resurshjälp för småföretag och föreningar med inriktning på egenkontroll, dokumentation och vid behov som inhyrd personalresurs, Fastighet och markskötsel och om möjlighet finns egna arbetsprojekt inom bygg och reparation.

I Tolfta Byggkonsult och Allservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lööv, David Joacim som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .