Fot & Hudhälsan Katarina Wendin

Uppsala län

Information

Fot & Hudhälsan Katarina Wendin är en verksamhet som finns i Tierp. I Fot & Hudhälsan Katarina Wendin finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wendin, Maria Katarina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fot & Hudhälsan Katarina Wendin så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fot & Hudhälsan Katarina Wendin på telefon 070-6709300.

Fotvård, fot och underbensmassage, vaxning, även försäljning av fotartiklar såsom sockor, filar, salvor, sulor, pelotter, vårtmedel.

Idag är Fot & Hudhälsan Katarina Wendin av bolagstypen Enskild firma.

Fot & Hudhälsan Katarina Wendin är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fot & Hudhälsan Katarina Wendin innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och Fot & Hudhälsan Katarina Wendin är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fot & Hudhälsan Katarina Wendin så är det följande:

Fot & Hudhälsan Katarina Wendin har 691106-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.