Westerbergs Rör, bygg & allservice

Uppsala län

Information

Westerbergs Rör, bygg & allservice är ett bolag som finns i Tierp. I Westerbergs Rör, bygg & allservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerberg, Göran Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Westerbergs Rör, bygg & allservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Westerbergs Rör, bygg & allservice på telefon 0295-34020.

Reparation, nyinstallation , försäljning av rörmokeri och byggnadsartiklar. vvs-artiklar. verktyg, jordbruksmaskiner och bilar.

Idag är Westerbergs Rör, bygg & allservice av bolagstypen Enskild firma.

Westerbergs Rör, bygg & allservice är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Westerbergs Rör, bygg & allservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Westerbergs Rör, bygg & allservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Westerbergs Rör, bygg & allservice så är det följande:

Westerbergs Rör, bygg & allservice har 700113-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.