Tierps Industriservice

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Tierps Industriservice är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tierps Industriservice är ett av dem. Statusen för Tierps Industriservice är att Bolaget är aktivt.

Tierps Industriservice är ett Enskild firma och skapades 1990-04-09. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tierps Industriservice ska trivas.

Tierps Industriservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Svets- och smidesarbeten. Uthyrning av maskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tierps Industriservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är Tierps Industriservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Tierps Industriservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5550077.

.

De som är på något sätt har med Tierps Industriservice är Eriksson, Klas Håkan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tierps Industriservice har 700208-XXXX som sitt organisationsnummer.