JM's produkt och servicetjänst

Uppsala län

Information

701225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JM's produkt och servicetjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JM's produkt och servicetjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som JM's produkt och servicetjänst finns i.

JM's produkt och servicetjänst har varit registrerat sedan 2006-06-08 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för JM's produkt och servicetjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

JM's produkt och servicetjänst är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för JM's produkt och servicetjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med JM's produkt och servicetjänst så kan ni göra det på telefon genom 0295-10735 eller genom brev på följande adress:

Produkter som rengör och förseglar olika material mot fukt och smuts. Produkter skall säljas till enskilda konsumenter och företag. Vid förfrågan hjälpa kund praktiskt med applicering på det tilltänkta materialet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JM's produkt och servicetjänst och det är Malmqvist, Tor Jonas Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,