Strömsbergs Hus & Byggnadsvård

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är ett av dem. Statusen för Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är att Bolaget är aktivt.

Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är ett Enskild firma och skapades 2004-08-20. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Strömsbergs Hus & Byggnadsvård ska trivas.

Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsvård, måleri, reparationer och ombyggnad av främst kulturbyggnader såsom hembygdsgårdar och kyrkor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Strömsbergs Hus & Byggnadsvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Strömsbergs Hus & Byggnadsvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-14320.

.

De som är på något sätt har med Strömsbergs Hus & Byggnadsvård är Norling, Bernt Niclas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Strömsbergs Hus & Byggnadsvård har 710407-XXXX som sitt organisationsnummer.