Lötens Mek.

Uppsala län

Information

711115-XXXX är organisationsnummer för företaget Lötens Mek.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lötens Mek. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Lötens Mek. finns i.

Lötens Mek. har varit registrerat sedan 1999-10-13 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lötens Mek. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Lötens Mek. är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Lötens Mek. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lötens Mek. så kan ni göra det på telefon genom 026-654490 eller genom brev på följande adress:

Renoveringsverkstad för lastbils, maskindelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lötens Mek. och det är Jansson, Bengt Ingemar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,