Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa

Uppsala län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Tierp och Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är ett av dem. Statusen för Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är att Bolaget är aktivt.

Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är ett Ekonomisk förening och skapades 1938-11-11. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa ska trivas.

Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att för medlemmarnas räkning förvärva hamn och strandområde vid Ängskärsklubb samt använda detsamma till medlemmarnas ekonomiska nytta genom anordnande, förvaltande och vårdande av en fiskehamn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Karl Gustaf Björn -Götehed Henriksson, Anne-Charlotte.

De som är på något sätt har med Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa är Götehed Henriksson, Anne-Charlotte som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson, Karl Gustaf Björn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mats Ragnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Olof Roine som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jimmy Karl Thomas som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Mats Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Nils Bengt Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Nils Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, .

Ängskärs-Skatens fiskehamnsförening upa har 716401-2481 som sitt organisationsnummer.