SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet

Uppsala län

Information

SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet är en verksamhet som finns i Tierp. I SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bouvin, Karl-Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmesiöö, Sven Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ögren, Bernt Thure som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kling, Mona Linda Karolina som är född 1969 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet på telefon 0294-10588.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningen hus upplåta enbostadshus åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning.

Idag är SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet av bolagstypen Bostadsrättsförening.

SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet innehar ej F-skattsedel och SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet så är det följande:
Föreningens firma tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

SBC:s Bostadsrättsförening Plommonet har 716422-3971 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.