Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening

Uppsala län

Information

716422-7188 är organisationsnummer för verksamheten Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Tierp som är den kommunen som Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening finns i.

Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1993-04-26 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Lars Olov

Vill ni komma i kontakt med Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0293-50344 eller genom brev på följande adress:
Yttrö 155, 815 91, Tierp

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom medlemmarnas begagnade av föreningens tjänster. Detta sker genom uppdrag där medlemmarnas resurser och kompetens i det egna företaget används att bedriva verksamhet i föreningens regi.

Det finns olika personer som har en koppling med Farmartjänst i Tierp ekonomisk förening och det är Andersson, Lars Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Lars Ivar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Winding, Eric Kruse som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,