Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tierp här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus är ej momsregistretat och har organisationsnummer 717300-0261.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus på följande adress Idrottsv. 23 B, 748 42, Örbyhus.

Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Bo i Örbyhus så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Nyberg, Linda Elaine som är född 1986 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att uppföra och besitta ett bostads- hus, beläget å fastigheterna Gölby 1:71 och Gölby 1:76 i Örbyhus, Tegelsmora socken, för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäd- er och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.