Bostadsrättsföreningen Borgen 2

Uppsala län

Information

717300-0360 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Borgen 2. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Borgen 2 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Tierp som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Borgen 2 finns i.

Bostadsrättsföreningen Borgen 2 har varit registrerat sedan 1943-12-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Borgen 2 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Borgen 2 är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Borgen 2 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Borgen 2 så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
S. Esplanaden 11 C, 815 38, Tierp

Föreningen har till ändamål att uppföra och besitta bostadshus, beläget å tomten nr 2 i kvarteret Borgen med adress Tierps köp- ing, Tierp, för att där åt sina medlemmar upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Borgen 2 och det är Bergström, Lars Magnus Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karin Jessika som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Gunilla Christina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla Jenny Maria som är född 1987 och har titeln Suppleant,