Söderfors Folkets Hus Förening ek för

Uppsala län

Information

Söderfors Folkets Hus Förening ek för är en verksamhet som finns i Tierp. I Söderfors Folkets Hus Förening ek för finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Gösta Lars-Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Ivan som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Leif Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Sune Urban som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Våhlén, Per Uno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassén, Erik Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotÅrne, Mari-Louise som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Anna Maria Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Löv, Maria Ulrika som är född 1972 och har titeln SuppleantMattsson, Stig Rune Gustaf som är född 1930 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Söderfors Folkets Hus Förening ek för så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Söderfors Folkets Hus Förening ek för på telefon 0293-30036.

Föreningens ändamål är att tillhandahålla föreningsmedlemmar, privatpersoner, organisationer och föreningar lämpliga lokaler, samlingsplatser samt därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Söderfors Folkets Hus Förening ek för av bolagstypen Ekonomisk förening.

Söderfors Folkets Hus Förening ek för är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Söderfors Folkets Hus Förening ek för innehar ej F-skattsedel och Söderfors Folkets Hus Förening ek för är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söderfors Folkets Hus Förening ek för så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Erik Ivan -Wassén, Erik Thomas

Söderfors Folkets Hus Förening ek för har 717300-1392 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.