Tierps Larmtjänst

Uppsala län

Information

720208-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tierps Larmtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tierps Larmtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Tierps Larmtjänst finns i.

Tierps Larmtjänst har varit registrerat sedan 2005-11-09 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tierps Larmtjänst så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tierps Larmtjänst är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Tierps Larmtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tierps Larmtjänst så kan ni göra det på telefon genom 0293-801155 eller genom brev på följande adress:

Larmförsäljning och Larminstallationer

Det finns olika personer som har en koppling med Tierps Larmtjänst och det är Birkehorn, Gunnar Reine som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,