ulrika frödings hipparion

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och ulrika frödings hipparion är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och ulrika frödings hipparion är ett av dem. Statusen för ulrika frödings hipparion är att Bolaget är aktivt.

ulrika frödings hipparion är ett Enskild firma och skapades 2001-07-06. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som ulrika frödings hipparion ska trivas.

ulrika frödings hipparion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rid och körutbildning, träning och tävling av hästar samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ulrika frödings hipparion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22.

Idag är ulrika frödings hipparion och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med ulrika frödings hipparion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3152356.

.

De som är på något sätt har med ulrika frödings hipparion är Fröding, Eva Anna Ulrika som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ulrika frödings hipparion har 730224-XXXX som sitt organisationsnummer.