Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar

Uppsala län

Information

730420-XXXX är organisationsnummer för företaget Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar finns i.

Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar har varit registrerat sedan 2005-06-29 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar så kan ni göra det på telefon genom 0294-35045 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk och gärdsgårdsbygge.

Det finns olika personer som har en koppling med Sörgårdens jordbruk & gärdesgårdar och det är Hejdebäck, Per Christian som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,