Matildas bensin & livs

Uppsala län

Information

740414-XXXX är organisationsnummer för bolaget Matildas bensin & livs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matildas bensin & livs är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Matildas bensin & livs finns i.

Matildas bensin & livs har varit registrerat sedan 2004-01-30 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Matildas bensin & livs så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Matildas bensin & livs är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Matildas bensin & livs är följande:

Vill ni komma i kontakt med Matildas bensin & livs så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bensinstation. Detaljhandel med drivmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Matildas bensin & livs och det är Edenby, Lena Matilda som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,