Jenny Berglunds Inredning & Form

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Jenny Berglunds Inredning & Form är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Jenny Berglunds Inredning & Form är ett av dem. Statusen för Jenny Berglunds Inredning & Form är att Bolaget är aktivt.

Jenny Berglunds Inredning & Form är ett Enskild firma och skapades 2007-03-05. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Jenny Berglunds Inredning & Form ska trivas.

Jenny Berglunds Inredning & Form är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Jag ska inreda till privatpersoner och i offentliga miljöer. Ska styla inför försäljning av hus och lägenheter. Ska sälja egentillverkade saker såsom tavlor,lampor och elementskydd i tyg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jenny Berglunds Inredning & Form är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Jenny Berglunds Inredning & Form och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Jenny Berglunds Inredning & Form så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3533387.

.

De som är på något sätt har med Jenny Berglunds Inredning & Form är Berglund, Ruth Jenny Maria som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jenny Berglunds Inredning & Form har 740612-XXXX som sitt organisationsnummer.