Elenius Möbelsnickeri

Uppsala län

Information

750118-XXXX är organisationsnummer för företaget Elenius Möbelsnickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elenius Möbelsnickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Elenius Möbelsnickeri finns i.

Elenius Möbelsnickeri har varit registrerat sedan 1998-08-07 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elenius Möbelsnickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Elenius Möbelsnickeri är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Elenius Möbelsnickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elenius Möbelsnickeri så kan ni göra det på telefon genom 070-6744770 eller genom brev på följande adress:

Nytillverkning och renovering av beställningssnickerier. Biodling.

Det finns olika personer som har en koppling med Elenius Möbelsnickeri och det är Elenius, Mathias Johan som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,