Salong Hårfallet Johanna Hedlund

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Salong Hårfallet Johanna Hedlund är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong Hårfallet Johanna Hedlund är ett av dem. Statusen för Salong Hårfallet Johanna Hedlund är att Bolaget är aktivt.

Salong Hårfallet Johanna Hedlund är ett Enskild firma och skapades 1996-09-19. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong Hårfallet Johanna Hedlund ska trivas.

Salong Hårfallet Johanna Hedlund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Herr- och Damfrisering med dess övriga verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Hårfallet Johanna Hedlund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Hårfallet Johanna Hedlund och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Salong Hårfallet Johanna Hedlund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-30330.

.

De som är på något sätt har med Salong Hårfallet Johanna Hedlund är Hedlund, Johanna Maria som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Hårfallet Johanna Hedlund har 770128-XXXX som sitt organisationsnummer.