Henrik Isacsson

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tierp och Henrik Isacsson är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Henrik Isacsson är ett av dem. Statusen för Henrik Isacsson är att Bolaget är aktivt.

Henrik Isacsson är ett Enskild firma och skapades 2006-09-16. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Henrik Isacsson ska trivas.

Henrik Isacsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tele- och datakommunikation, leverera ip-telefonlösningar, bygga på pc- hårdvara och öppen källkod. Konsultering inom tele- och datakommunkation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henrik Isacsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Henrik Isacsson och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Henrik Isacsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8431072.

.

De som är på något sätt har med Henrik Isacsson är Isacsson, Per Henrik som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Henrik Isacsson har 770222-XXXX som sitt organisationsnummer.