Avalon keramik o måleri

Uppsala län

Information

780102-XXXX är organisationsnummer för företaget Avalon keramik o måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Avalon keramik o måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Avalon keramik o måleri finns i.

Avalon keramik o måleri har varit registrerat sedan 2004-01-24 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Avalon keramik o måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-19.

Avalon keramik o måleri är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Avalon keramik o måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Avalon keramik o måleri så kan ni göra det på telefon genom 0293-50044 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av bruks- och konstföremål i keramik, samt tillverkning och försäljning av bildkonst, främst oljemålningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Avalon keramik o måleri och det är Svanström, Camilla som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,