Hiltronic Electro

Uppsala län

Information

780214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hiltronic Electro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hiltronic Electro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tierp som är den kommunen som Hiltronic Electro finns i.

Hiltronic Electro har varit registrerat sedan 2006-09-25 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hiltronic Electro så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hiltronic Electro är och det finns flera verksamheter i Tierp som också är .

Firmatecknare för Hiltronic Electro är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hiltronic Electro så kan ni göra det på telefon genom 070-7435285 eller genom brev på följande adress:

Handel med elektronik såsom kablage för audio-videobruk samt importera elektroniska tillbehör för bilar. Försäljning via Internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hiltronic Electro och det är Hiller, Ingemar Anders Christian som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,