Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag

Uppsala län

Information

Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1975-09-23. Men sedan 2008-04-03 så har Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Edvalla Porsv. 2, 819 64, Hållnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-22335.

Tierp arbetar för att bolag som Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Schakt och sprängtjänst.

Firmatecknare för Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag och det är följande personer, Nyström, Ethel Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Nyström, Hans Åke som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Entreprenadfirma Åke Nyström & Co Handelsbolag är 916406-0791.