Handelsbolaget Norrvikens Verktyg

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tierp och Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är ett Handelsbolag och skapades 1981-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Norrvikens Verktyg ska trivas.

Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Handelsbolaget Norrvikens Verktyg och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Norrvikens Verktyg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-337045.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Norrvikens Verktyg är Elfving, Hans Ingvar som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Elfving, Margareta Kristina som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Norrvikens Verktyg har 916407-8975 som sitt organisationsnummer.