Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare

Uppsala län

Information

Dekorations-,inrednings-, målnings- och renoveringsverksam- het samt därmed förenlig verksamhet. Instrumentrepara- tioner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Tierp så är Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1984-06-27 så skapades Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare och företaget är har F-skattsedel Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare har haft det sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

916512-1469 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget Diva Verner-Carlsson Div.arbetare är Verner-Carlsson, Carl Olof som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Verner-Carlsson, Pia Christina som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .