Handelsbolaget Grönskan

Uppsala län

Information

Handelsbolaget Grönskan är ett av många bolag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Grönskan finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Grönskan är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-10-17.

Handelsbolaget Grönskan som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1985-08-12. Men sedan 2002-10-17 så har Handelsbolaget Grönskan varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kvarnv. 14, 815 93, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Grönskan så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-40145.

Tierp arbetar för att bolag som Handelsbolaget Grönskan ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Grönskan. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Växtodling samt konstruktion och utveckling av växthus och växthusinredning. Försäljning och installation av datorprodukter samt multimedia och virituell teknik.

Firmatecknare för Handelsbolaget Grönskan är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Grönskan och det är följande personer, Götbring, Mats Arne som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Krüüner, Külli som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Grönskan är 916512-6518.