Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag finns. I Tierp så finns det många olika Kommanditbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag har haft sedan 1995-01-01. Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Snatra 324, 819 62, Karlholmsbruk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0294-40181.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag har idag 916616-0094 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag

Konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsbran- schen avseende bygg- coh projektledning, bygg- kontroll och besiktning samt därmed förenlig verksamhet

I Kjell Andersson Idéutveckling Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kjell Ingemar som är född 1947 och har titeln Komplementär, Andersson, Saga Maria som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, .