Gränome Kräftodling Handelsbolag

Uppsala län

Information

Odling och försäljning av kräftor och kräftyngel, försäljning av fisketillbehör och konsultverksamhet inom insjöfiske och fiskodling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gränome Kräftodling Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Tierp så är Gränome Kräftodling Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1989-11-13 så skapades Gränome Kräftodling Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Gränome Kräftodling Handelsbolag har haft det sedan 2005-02-24.

Gränome Kräftodling Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

916671-1367 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Gränome Kräftodling Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Gränome Kräftodling Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0174-13340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gränome Kräftodling Handelsbolag är Münter Odelström, Britt Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Odelström, Carl-Otto Tommy som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .