Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag

Uppsala län

Information

Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-12-04.

Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-05-21. Men sedan 2008-12-04 så har Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lillgärdsv. 25, 819 30, Skärplinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6900044.

Tierp arbetar för att bolag som Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Läggning av mattor och vägg. Försäljning av byggnadsmateriel och tillbehör.

Firmatecknare för Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag är följande:
; Mårten Löfqvist ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag och det är följande personer, Adomeit Löfqvist, Kerstin Linnéa som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Löfqvist, Mårten Kaj Peter som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Moderna Golv Mårten Löfqvist Handelsbolag är 916671-5616.