Stall Pad Handelsbolag

Uppsala län

Information

Stall Pad Handelsbolag är ett bolag som finns i Tierp. I Stall Pad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Sven Olof som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Vereph Nilsson, Marianne som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Pad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Pad Handelsbolag på telefon 0294-10555.

Uppfödning, träning och tävling med hästar, handel med hästar, VVS-material, verktyg. Konsultverksamhet för byggentrenader, energi samt industri sektorn. Sjukgymanstikbehandling. Utföra entreprenader inom bygg, energi samt industrisektorn. Båtuthyrning med tillhörande verksamhet. Handel med värdepapper.

Idag är Stall Pad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Pad Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stall Pad Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Stall Pad Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Pad Handelsbolag så är det följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Stall Pad Handelsbolag har 916672-1176 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.