Compages M Handelsbolag

Uppsala län

Information

916672-4444 är organisationsnummer för bolaget Compages M Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Compages M Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tierp som är den kommunen som Compages M Handelsbolag finns i.

Compages M Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-08-05 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Compages M Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-25.

Compages M Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Compages M Handelsbolag är följande:
; Boalgsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Compages M Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5701410 eller genom brev på följande adress:
Foghammarv. 10, 747 30, Alunda

Handel med rengöringsprodukter och hygienartiklar. Uthyr- ning av industrifastighet samt konsultverksamhet inom jordbruksbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Compages M Handelsbolag och det är Pettersson, Karl Stefan som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lotta Ann-Charlotte som är född 1958 och har titeln Bolagsman,