E & R Transport-Tjänst Handelsbolag

Uppsala län

Information

E & R Transport-Tjänst Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där E & R Transport-Tjänst Handelsbolag finns. I Tierp så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. E & R Transport-Tjänst Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket E & R Transport-Tjänst Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. E & R Transport-Tjänst Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till E & R Transport-Tjänst Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brov. 10, 815 91, Tierp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0293-50218.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

E & R Transport-Tjänst Handelsbolag har idag 916673-8188 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för E & R Transport-Tjänst Handelsbolag

Transporter inom gods- och personbefordran med egna fordon samt på uppdrag. Utförande av transporttjänster åt andra etablerade åkeriföretag.

I E & R Transport-Tjänst Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ann Irene Ellinor som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Andersson, Sven Roland som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .