Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist

Uppsala län

Information

Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-04-10.

Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1964-04-20. Men sedan 1971-01-01 så har Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gävlev. 43, 815 36, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-10863.

Tierp arbetar för att företag som Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist. Det finns flera företag i Uppsala län.

Bilverkstad och bensinstation.

Firmatecknare för Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist är följande:
; Bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist och det är följande personer, Lindquist, Bo Henrik som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Lindquist, Karin Margareta som är född 1931 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Tierps Motor Bo o Karin Lindkvist är 917300-1141.