Stall Lämpersbo Handelsbolag

Uppsala län

Information

969603-4454 är organisationsnummer för företaget Stall Lämpersbo Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Lämpersbo Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tierp som är den kommunen som Stall Lämpersbo Handelsbolag finns i.

Stall Lämpersbo Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-04-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Lämpersbo Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Stall Lämpersbo Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tierp som också är .

Firmatecknare för Stall Lämpersbo Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Lämpersbo Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0294-40006 eller genom brev på följande adress:
Lämpersbo 306, 819 62, Karlholmsbruk

Travhästverksamhet samt medicisk fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Lämpersbo Handelsbolag och det är Hjalmarsson, Bo Roland som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Jansson, Sonja Elisabeth som är född 1951 och har titeln Bolagsman,