Stinas Tygateljé Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tierp och Stinas Tygateljé Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Stinas Tygateljé Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stinas Tygateljé Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stinas Tygateljé Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-02-24. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Stinas Tygateljé Handelsbolag ska trivas.

Stinas Tygateljé Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med textil.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stinas Tygateljé Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Stinas Tygateljé Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Stinas Tygateljé Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-10111.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stinas Tygateljé Handelsbolag är Lundkvist, Sara Matilda som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Lundkvist, Stina Margareta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Stinas Tygateljé Handelsbolag har 969648-1523 som sitt organisationsnummer.