Bergby Motorcenter Handelsbolag

Uppsala län

Information

Bergby Motorcenter Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Bergby Motorcenter Handelsbolag finns. I Tierp så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bergby Motorcenter Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Bergby Motorcenter Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bergby Motorcenter Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergby Gård , 748 95, Örbyhus men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Bergby Motorcenter Handelsbolag har idag 969655-4840 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Bergby Motorcenter Handelsbolag

Bedriva verksamhet i form av motortävlingar, utbildning i trafikfrågor, konferens och catering samt därmed förenlig verksamhet.

I Bergby Motorcenter Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fromm, Allan Hans som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Holmberg, Hans Yngve som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .