Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag

Uppsala län

Information

Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tierp. I Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Armgren, Anna-Lena Cindy som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Levin, Magnus Andreas som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag på telefon 0293-10052.

Rostskyddsbehandling och rekonditionering på fordon.

Idag är Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Tierps Rostskydd & Mek Handelsbolag har 969695-3737 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.